Često postavljana pitanja - FAQ

Imate li pitanje o transportnoj ambalaži? Trebate li savjet? Kontaktirajte nas, rado ćemo vam pomoći.Da li je potrebno dobiti neke posebne dozvole za transportnu ambalažu u slučaju izvoza?

Naši sanduci su proizvedeni po IPPC standardima u skladu sa Pravilnikom o fitosanitarnim standardima kojima mora udovoljavati drveni materijal za pakiranje u međunarodnom prometu.

Ambalaža je propisno označena sa svima natpisima, upozorenjima, deklaracijama te drugim zakonski propisanim elementima kako bi osigurala siguran prijevoz vaše robe kroz carinske i druge preglede.
 

Da li je moguće da se teret zapakira u sjedištu naše tvrtke?

Moguće je, jer naša tvrtka raspolaže mobilnim timom koji optimalno rješava probleme pakiranja u sjedištu Vaše tvrtke.

Prvo izlazimo na teren osobno uzeti mjere proizvoda ili po vašim točnim mjerama I skicama pripremamo sve potrebno za pakiranje vašeg tereta.

Naš proizvod sastoji se od elektroničkih dijelova I drugih visokotehnoloških komponenata, koji ne smiju biti izloženi vlazi, void ili drugim nečistoćama. Da li možete zaštititi naš proizvod?

Sa vakumskom folijom rješavamo sve gore navedene poteškoće. Pravilna aplikacija vakuumske folije će vaš prpizvod zaštiti od djelovanja vode, vlage, prljavštine (prašina i sitne čestice, koji mogu oštetiti vaš proizvod), živih organizama (insekata, nametnika) i ulja.

u koliko želite vaš teret nakon toga spakiramo u željeni sanduk i pripremo za transport.

Naš proizvod je specifičnog oblika, na tržištu ne postoji ambalaža u koju bi ga mogli sigurno zapakirati I transportirati do konačnog kupca.

Sa Vaše strane potrebna nam je računalna skica proizvoda, fotografija, dimenzije I težina. Na taj način predlažemo vrstu ambalaže I zaštite, te sami transport. U svakoj fazi ste uključeni vi I vaš konačni kupac ako je to potrebno.

Koliko brzo možete izraditi drvenu ambalažu?

Brzina proizvodnje u potpunosti ovisi o popunjenosti naših proizvodnih kapaciteta.

Ljubazno Vas molimo da nam pošaljete podatke o veličini i načinu prijevoza ambalaže i pakiranja, jer se može dogoditi da imamo neki sanduk u zalihi.

Da li u vašoj tvrtki postoji mogućnost za transport zapakiranog tereta?

Uz pomoć našeg strateškog partnera Comarka d.o.o. pobrinut ćemo se također za odgovarajući transport tereta zapakiranog kod nas. Ukoliko je vaš teret zahtjeva dozvole za potrebe izvanrednog prijevoza, pobrinut ćemo se za svu potrebnu dokumentaciju i dozvole koje su potrebne za siguran prijevoz takvog tereta.

PAKLOG, pakiranje i logistika, d.o.o., Gornjostupnička 2A, 10255 Gornji Stupnik Izrada: MMstudio