Ecotec d.o.o. - PAKIRANJE i LOGISTIKA

PAKLOG D.O.O.


 
Tvrtka Paklog d.o.o. posluje od 1990. godine. Sjedište se nalazi u Zagrebu na Fallerovom šetalištu 22 u samom krugu Končar grupacije.

Promjenom vlasničke strukture 2013. godine dolazi do promjena i u samoj primarnoj djelatnosti tvrtke koja se od tada bavi isključivo izradom transportne drvene ambalaže i logističkim rješenjima.


Drvo koje koristimo za proizvodnju nabavljamo od dugogodišnjih provjerenih dobavljača koje je proizvedeno po IPPC standardima, a to znači i da je termotretirano, te dobivamo potvrdu o istome. Materijal koji upotrebljavamo je III. do V. klase, a vrsta drveta je obično jela ili smreka.

 
Prekomorsko pakiranje pri stranki na dvorišču.
 

Djelatnici naše tvrtke redovito pohađaju stručne seminare na Drvnotehnološkom odsjeku Šumarskog fakulteta, te pomno biraju građu za sve naše proizvode.


Paklog posjeduje svoj pečat za označavanje drvenog materijala za pakiranje te je upisan u Upisnik ministarstva poljoprivrede i šumarstva kao pravna osoba koja ima dozvolu za označavanje drvenog materijala za pakiranje.


Djelatnost pakiranja za potrebe transporta je izuzetno dinamično područje u globalnoj logistici. Kupci su različiti, kao i sami proizvodi, što znači da je teško standardizirati veličinu i oblik transportne ambalaže. Iako nemamo standardne dimenzije ambalaže, niti serijsku izradu, imamo visoke standard u proizvodnji i izradi te različite tipove sanduka ovisno o veličini i nosivosti, a to ovisi o samom proizvodu našega kupca (dimenzijama, težini, materijalu, transportu). Ambalaža koju izrađujemo - drveni sanduci, OSB sanduci, drveni obiti, podloge, gruštevi – prilagođeni potrebama i željama naših kupaca. Nijedan proizvod nije prevelik ili premalen da bi se spakirao za potrebe transporta.

U Paklogu uvijek vodimo računa o kojoj vrsti transporta (cestovni, željeznički, zračni, pomorski) se radi i prema tome oblikujemo i predlažemo našim kupcima vrstu i način pakiranja.


Pravilno pakiranje štiti vaš proizvod od raznih vanjskih utjecaja kojima je izložen tijekom prijevoza do konačne lokacije.


Proizvodnja i pakiranje u skladu s međunarodnim standardima omogućiti će siguran i kontinuiran put Vašeg proizvoda do krajnjeg kupca.


You name it, we pack it.

PAKLOG, pakiranje i logistika, d.o.o., Gornjostupnička 2A, 10255 Gornji Stupnik Izrada: MMstudio